Απελάσεις Ρώσων πρακτόρων από την Ολλανδία μετά από επιχείρηση αντικατασκοπείας
Η ολλανδική υπηρεσία αντικατασκοπείας ματαίωσε ρωσική επιχείρηση κυβερνοεπίθεσης κατά του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) που έχει την έδρα του στην Χάγη και στην συνέχεια οι ολλανδικές αρχές απέλασαν τέσσερις Ρώσους πράκτορες, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας της Ολλανδίας Ανκ Μπίλεβελντ.
Μετά την αποκάλυψη της ρωσικής επιχείρησης, τον περασμένο Απρίλιο, ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ολλανδία εκλήθη από το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών.
Ο ολλανδός υπουργός Άμυνας κάλεσε την Ρωσία να σταματήσει τις κυβερνοεπιχειρήσεις της που έχουν ως στόχο την υπονόμευση των δυτικών δημοκρατιών.
Ηλεκτρονικός υπολογιστής που ανήκε σε έναν από τους τέσσερις Ρώσους πράκτορες ήταν συνδεδεμένος με την Βραζιλία, την Ελβετία και την Μαλαισία και το περιεχόμενο αφορούσε την έρευνα για την κατάρριψη της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines το 2014 στην ανατολική Ουκρανία, αποκάλυψε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο ολλανδός υπουργός Άμυνας.
Ουγγαρία: Κατέθεσε προσφυγή κατά της απαγόρευσης του ρωσικού φυσικού αερίου από την ΕΕ
15:59
Παπασταύρου: Πρωταγωνιστης ο Κάθετος Διάδρομος στην απεξάρτηση απο το ρωσικό φυσικό αέριο
15:55
Σε εξέλιξη απάτη με sms για πληρωμή «μαϊμού» προστίμου για υπέρβαση ταχύτητα
15:54
Reuters: Προς απαγόρευση τα social media στην Ελλάδα για τους κάτω των 15 ετών
15:45