Μετά την επίθεση, μπαίνει σε καραντίνα ο σκύλος του Νετανιάχου
Όπως ανακοίνωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός την Παρασκευή, ο σκύλος του μπήκε σε καραντίνα μετά τις δαγκωματιές που «προσέφερε» σε δύο φιλοξενούμενους της οικογένειας.
Όπως έγραψε ο Νετανιάχου στο Facebook, «με μεγάλη μας θλίψη, θα βάλουμε την Κάγια σε καραντίνα, όπως προβλέπει ο νόμος». Το post στο κοινωνικό δίκτυο δεν αναφέρει ποια θα είναι η τύχη του σκύλου.
Στη τελετή με το άναμμα των κεριών του Χανουκά, για τον εορτασμό της εβραϊκής αυτής γιορτής, η Κάιγια δάγκωσε επίσης μια βουλευτή του κόμματος Λικούντ του πρωθυπουργού Νετανιάχου. Η 31 ετών Σάρεν Χάσκελ, μια κτηνιατρική νοσοκόμα, υποβάθμισε το περιστατικό δηλώνοντας στο ραδιόφωνο του στρατού ότι ήταν κάτι "ασήμαντο".
Ο γιος του Νετανιάχου πήρε το σκυλί από ένα κέντρο διάσωσης νωρίτερα φέτος. Ο πρωθυπουργός ανάρτησε μια φωτογραφία στο Twitter τον Αύγουστο καλώντας τους λάτρεις των σκύλων να προτιμούν να υιοθετούν ενήλικα σκυλιά λέγοντας "Δεν θα το μετανιώσετε!".
Η Κάιγια έχει συναντήσει αρκετούς αξιωματούχους, ανάμεσά τους ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζόν Κέρι. Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας πιστεύεται ότι μόλις που γλύτωσε από τα δόντια της.
SPONSORED
Γιούνκερ στο Συνέδριο ΝΔ: Κυριάκο είσαι ένας σπουδαίος πρωθυπουργός
12:42
Eurovision 2026: Στο 84% εκτοξεύθηκε η τηλεθέαση στον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού
12:31
Χαιρετισμός Μέτσολα στο Συνέδριο ΝΔ: «Με την Ελλάδα ξανά στην καρδιά της Ευρώπης θα τα καταφέρουμε»
12:21
Ο V12 της Aston Martin επιμένει και θα είναι ακόμα πιο δυνατός στη Vanquish S
12:10