Ερντογάν: Παρακολουθώ προσωπικά την υπόθεση της εξαφάνισης του Τζαμάλ Κασόγκι
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γνωστοποίησε ότι παρακολουθεί προσωπικά την υπόθεση με τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι, ο οποίος αγνοείται εδώ και αρκετές μέρες, και εξέφρασε την ελπίδα του η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.
Χθες τουρκικές πηγές δήλωσαν στο Reuters ότι οι τουρκικές Αρχές θεωρούν πως ο Κασόγκι δολοφονήθηκε μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, την περασμένη εβδομάδα, περιγράφοντας το σενάριο αυτό ως σκόπιμη στοχοποίηση ενός ένθερμου επικριτή των ηγετών του Ριάντ.
Ο Ερντογάν είπε στους δημοσιογράφους ότι οι Αρχές εξετάζουν όλα τα αρχεία από το οπτικό υλικό των καμερών ασφαλείας και καταγράφουν όλες τις αφίξεις και αναχωρήσεις από τα αεροδρόμια της χώρας, αλλά ότι η Τουρκία θα περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας της εισαγγελίας.
SPONSORED
Η πράκτορας που επικήρυξε με 200.000 δολάρια το FBI για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν
21:37
Η Κίνα θα παραγγείλει 200 Boeing ανακοίνωσε ο Τραμπ - Αναμενόταν μεγαλύτερη ποσότητα
21:27
Τασούλας από Κήπους: Αδιαπραγμάτευτα τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην ξηρά ή τη θάλασσα
21:18
Γουές Στρίτινγκ: Η παράνομη οικογενειακή ιστορία του πιθανού αντιπάλου του Στάρμερ
21:09