Βουλγαρία: Ελεύθερος ο ύποπτος για την υπόθεση δολοφονίας της δημοσιογράφου
Ελεύθερος αφέθηκε ο φερόμενος ως ύποπτος για την υπόθεση δολοφονίας της ερευνητικής δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα στη Βουλγαρία, όπως μεταδίδει το Reuters.
Οι αστυνομικές αρχές μετά από ανάκριση του υπόπτου, αποφάσισαν ότι ο πολίτης που συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Η έρευνα για τη δολοφονία της 30χρονης δημοσιογράφου συνεχίζεται υπό την έντονη διεθνή πίεση καθώς τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και η Αμερικανική Πρεσβεία έχουν ζητήσει ταχεία διερεύνηση της υπόθεσης.
Η δημοσιογράφος του βουλγαρικού τηλεοπτικού δικτύου TVN, που πραγματοποιούσε έρευνα για υπόθεση διαφθοράς στην διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων, ενώ η τελευταία εκπομπή αφορούσε έρευνα εταιρείες που συμμετέχουν σε κατασκευαστικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Κομισιόν και σύμφωνα με τα συμπεράσματα, το 30%-40% των ευρωπαϊκών κονδυλίων διασπαθίσθηκαν ή δαπανήθηκαν σε μίζες.
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου - «Πρεμιέρα» από 25 Σεπτεμβρίου
03:00
Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ
02:00
Aναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα - Δείτε τους πίνακες
01:00
Πανελλήνιες 2026: Ξεκίνησαν οι Επαναληπτικές εξετάσεις - Πότε κάνουν «πρεμιέρα» τα ΕΠΑΛ
00:30