Μαγιόρκα: Στιγμές αγωνίας για το αγοράκι που αγνοείται από τις σαρωτικές πλημμύρες (pics)
Δύο πτώματα βρέθηκαν την Πέμπτη (11/10) σε τμήμα του νησιού της Μαγιόρκας που σαρώθηκε από πλημμύρες, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, αυξάνοντας τον απολογισμό των θυμάτων σε τουλάχιστον 12 νεκρούς.
Τα πτώματα ενός άνδρα και μιας γυναίκας βρέθηκαν κοντά στην πόλη Αρτά (ανατολικά), όχι μακριά από το σημείο όπου νωρίτερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού γερμανών τουριστών που βρισκόταν μεταξύ των αγνοούμενων.
Ένα ζευγάρι Bρετανών τουριστών, μια Ολλανδή και ακόμη ένας Γερμανός συγκαταλέγονται στους νεκρούς, διευκρίνισαν οι ισπανικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών. Έξι Ισπανοί, δύο γυναίκες και τέσσερις άνδρες, επίσης έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένα αγοράκι εξακολουθεί να αγνοείται, πρόσθεσαν οι ισπανικές Αρχές.
Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν το νησί την Τρίτη, με αποτέλεσμα χείμαρροι λάσπης να σαρώσουν τους στενούς δρόμους της ανατολικής πόλης Σαντ Λιορέντς αργά το βράδυ. Ποτάμια υπερχείλισαν και πλημμύρισαν δρόμους και σπίτια, ενώ πολλά συντρίμμια κατέληξαν στις ακτές.
Ο διάσημος Iσπανός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ, που έχει γεννηθεί στη Μαγιόρκα, συμμετείχε την Πέμπτη στις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης των ζημιών.
«Τζένη - Τζένη»: Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
11:55
Νάπολη: Ανήλικος πέταξε άγαλμα 12 κιλών από μπαλκόνι και σκότωσε τουρίστρια - Βίντεο ντοκουμέντο
11:52
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους - Βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη
11:48
Νίκος Νικηφορίδης: Πώς η Imperial Brands Hellas δημιουργεί το αύριο, σήμερα
11:47