ΚΟΣΜΟΣ

«Λουκέτο» για την αεροπορική εταιρεία Cobalt

«Λουκέτο» για την αεροπορική εταιρεία Cobalt
Pixabay

Καθήλωση των αεροσκαφών τηw στο έδαφος και αναστολή εργασιών ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ η κυπριακών συμφερόντων αεροπορική εταιρεία Cobalt. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία διακόπτει τη λειτουργία της επ αόριστον, με αποτέλεσμα όλες οι μελλοντικές πτήσεις της να ακυρώνονται, χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες.

Οι τίτλοι τέλους της αεροπορικής εταιρείας έπεσαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οπότε και προσγειώθηκε η τελευταία πτήση της. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με την οποία γινόταν γνωστό πως «η αεροπορική εταιρεία Cobaltair Ltd, πληροφόρησε απόψε στις 21.00 το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ότι αναστέλλει όλες τις πτήσεις της από αύριο το πρωί στις 00.30».

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, το αρμόδιο υπουργείο ενημέρωνε πως «οι επιβάτες των πτήσεων της 17ης βραδινής και 18ης Οκτωβρίου 2018, που δεν θα πραγματοποιηθούν, παρακαλούνται όπως εξασφαλίσουν οι ίδιοι εισιτήρια μονής διαδρομής σε οικονομική θέση για τον επαναπατρισμό τους και να κρατήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία, για σκοπούς αποζημίωσής τους».

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Η Cobalt ανακοινώνει δυστυχώς πως θα ακυρώσει όλες της πτήσεις από τις 23.50 της 17ης Οκτωβρίου, λόγω της επ' αόριστον διακοπής λειτουργιών της Cobalt. Συνεπώς μελλοντικές πτήσεις και υπηρεσίες της Cobalt θα ακυρωθούν και η εταιρεία δεν θα λειτουργεί.

Επιβάτες που έχουν μελλοντικά εισιτήρια παρακαλούνται να μην πάνε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ή σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο αναχώρησης της εταιρείας αύριο 18 Οκτωβρίου καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση της Cobalt και δεν θα υπάρχει προσωπικό της εταιρείας.

Για αποζημιώσεις επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Για άλλη μια φορά απολογούμαστε ειλικρινά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολύ πιστούς μας πελάτες για την στήριξή τους τα τελευταία δύο χρόνια των λειτουργιών της Cobalt».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ