ΚΟΣΜΟΣ

Άγριος ξυλοδαρμός νεαρής από συμμαθήτριά της λόγω... μαντήλας

Άγριος ξυλοδαρμός νεαρής από συμμαθήτριά της λόγω... μαντήλας
Φωτογραφία αρχείου EPA

Κάμερα κινητού κατέγραψε τη μανιώδη επίθεση μιας μαθήτριας σε μουσουλμάνα συμμαθήτριά της σε ιδιωτικό σχολείο στο Όλντχαμ, έξω από το Μάντσεστερ, με το βίντεο να έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νεαρή κοπέλα με τη μαντήλα δέχεται επίθεση με ύβρεις και γροθιές και παρά τις προσπάθειές της να αμυνθεί, η συμμαθήτριά της συνεχίζει να τη χτυπά με μανία σε πρόσωπο και πόδια, ενώ της βγάζει τη μαντήλα από το κεφάλι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Μεταξύ των αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός, αίσθηση έχει προκαλέσει η παρουσία δεκάδων συμμαθητών που δεν παρεμβαίνουν στον ξυλοδαρμό της νεαρής μαθήτριας, μέχρι τη στιγμή που ένας άλλος μαθητής μπαίνει στην μέση για να τις χωρίσει με τη βοήθεια και μιας γυναίκας που έχει μαζί της το καροτσάκι με το μωρό της.

Εντύπωση έχει προκαλέσει επίσης η ανακοίνωση του σχολείου που εστιάζει στο γεγονός ότι η επίθεση δεν είχε ρατσιστικά κίνητρα. Αναφέρει ωστόσο ότι το συμβάν θα διερευνηθεί «επειδή δεν δεχόμαστε κανενός είδους σωματική ή λεκτική βία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ