ΚΟΣΜΟΣ

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Αλλάζει την ομολογία του ο 33χρονος κατηγορούμενος

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Αλλάζει την ομολογία του ο 33χρονος κατηγορούμενος
twitter/@Cyprus_Police

Ξεκίνησε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, η εκδίκαση της υπόθεσης της διπλής δολοφονίας του ζευγαριού στον Στρόβολο της Κύπρου τον περασμένο Απρίλιο, που συγκλόνισε ολόκληρο το νησί.

Για την υπόθεση έχουν κατηγορηθεί και τελούν υπό κράτηση τέσσερα άτομα, ένας 33χρονος, ο οποίος κατά τη σύλληψή του είχε ομολογήσει ότι γνώριζε για το ειδεχθές έγκλημα, η 21χρονη πρώην φίλη του, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του και ένας 22χρονος.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του 33χρονου, Ανδρέας Αναστασίου, ο πελάτης του προτίθεται να αλλάξει κάποιες από τις ομολογίες στις οποίες προέβη κατά τις προηγούμενες δικαστικές διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, στις 13 Ιουνίου, ο 33χρονος δήλωσε παραδοχή στις επτά από τις οκτώ συνολικά κατηγορίες που του απήγγειλε η Κατηγορούσα Αρχή και που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

Ο 33χρονος δήλωσε μη παραδοχή μόνο στην κατηγορία που αφορά στη διάρρηξη της κατοικίας του άτυχου ζεύγους, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν υπήρξε διάρρηξη διότι «ήταν ανοικτά».

Οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ