Βατικανό: Το μακάβριο εύρημα που ίσως λύσει ένα μυστήριο δεκαετιών
Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν κοντά στην πρεσβεία του Βατικανού στη Ρώμη και ίσως αποτελούν τη λύση ενός μυστηρίου 35 ετών.
Σε ανακοίνωσή του το Βατικάνό αναφέρει ότι γίνεται προσπάθεια να διευκρινιστούν τα στοιχεία, καθώς και η ηλικία του ατόμου.
«Κατά τη διάρκεια ανακαίνισης σε ένα σημείο εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά» ήταν η δήλωση του Βατικανού.
Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι μπορεί να ανήκουν στην έφηβη κόρη ενός υπαλλήλου του Βατικανού, η οποία εξαφανίστηκε το 1983.
Η εξαφάνιση της 15χρονης τότε Emanuela Orlandi, έχει συνδεθεί με το οργανωμένο έγκλημα και με μια προσπάθεια να ασκηθεί πίεση για την απελευθέρωση από την φυλακή του Μεχμέτ Αλί Αγκτσά, του Τούρκου που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ το 1981.
ΚΟΣΜΟΣ
Τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση Νετανιάχου - Τραμπ: Πώς το πλήγμα στο «South Pars» τη δοκιμάζει
13:44
ΕΛΛΑΔΑ
Εννέα συλλήψεις σε Ασπρόπυργο και Μάνδρα - Ξηλώθηκαν καλώδια 300 μέτρων για ρευματοκλοπές (vid)
13:42
CULTURE
Κέιτ Μίντλετον: Εντυπωσιακή εμφάνιση με την εμβληματική τιάρα Lover’s Knot στο Ουίνδσορ (pics)
13:37
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν απειλεί με «πλήρη καταστροφή» ενεργειακών υποδομών στον Κόλπο - Χτύπησε τρία διυλιστήρια σε λίγες ώρες
13:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ