Υπουργός Brexit: Συμφωνία μέσα στον Νοέμβριο
Συμφωνία για το «διαζύγιο» της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι τις 21 Νοεμβρίου «βλέπει» ο υπουργός Brexit Ντομινίκ Ράαμπ, όπως μεταδίδει το Sky News.
Ο Βρετανός υπουργός προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη σε επιστολή του προς βουλευτές της χώρας του, οι οποίοι τον κάλεσαν να παραστεί ενώπιον επιτροπής.
«Με χαρά να δώσω στοιχεία στην επιτροπή όταν η συμφωνία ολοκληρωθεί - η 21 Νοεμβρίου μπορεί να είναι μια κατάλληλη ημερομηνία» τόνισε ο ίδιος στην επιστολή.
Στο παρελθόν, ο Ράαμπ είχε δηλώσει ότι η Βρετανία έχει μέχρι το τέλος του μήνα να καταλήξει σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεδομένων των χρονικών πλαισίων που απαιτούνται για να κυρωθεί.
Κυβερνητική πηγή επιβεβαίωσε στο Sky News ότι αναμένεται πολιτική συμφωνία μέχρι την 21η Νοεμβρίου ενώ οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα συναντηθούν μέσα στον Δεκέμβριο για να ανάψουν το «πράσινο φως».
Μια συνεκτική στρατηγική για την οικογένεια και τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα
08:20
Με ταχύτητα 200 χλμ την ώρα ο κυκλώνας «Μίτσελ» στην Αυστραλία: Προειδοποίηση έκτακτης ανάγκης (vid)
08:15
Στις κάλπες οι Πορτογάλοι για την εκλογή του νέου προέδρου της χώρας - Φαβορί ο σοσιαλιστής Σεγκούρο
08:10
Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Washington Post Γουίλ Λιούις μετά το κύμα μαζικών απολύσεων
08:05