ΠΓΔΜ: «Παγώνουν» τα περιουσιακά στοιχεία του VMRO-DPMNE
Προσωρινή διαταγή για «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων του κόμματος VMRO-DPMNE εξέδωσαν οι δικαστικές Αρχές της πΓΔΜ, στον απόηχο της δικαστικής έρευνας σε βάρος του προέδρου της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ αλλά και της φυλάκισης του Νικόλα Γκρουέφσκι.
Σύμφωνα με σκοπιανά ΜΜΕ, η διαταγή αυτή αφορά σε 69 ακίνητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης των Σκοπίων.
Ο επικεφαλής του κόμματος Χρίστιαν Μίτσκοσκι είχε δηλώσει ότι το κόμμα εξετάζει την πώληση της έδρας του αλλά και το ενδεχόμενο να μισθώσει κάποιο ακίνητο.
Οι δικαστικές αρχές της πΓΔΜ έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» το VMRO-DPMNE για υπόθεση διαφθοράς, εξετάζοντας εάν έλαβε παράνομη χρηματοδότηση ύψους 4,9 εκατομμυρίων ευρώ. Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι είναι ένα από τα 14 στελέχη του κόμματος που βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση.
SPONSORED
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2026
02:00
Πότε θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού - Τα λάθη που «καίνε» τους δικαιούχους
01:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ΑΣΕΠ για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30
Νέα Υόρκη: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό - Προετοιμάζονται για «χάος» οι επιβάτες
23:59