Ληστεία με λεία κέρματα ενός και δύο λεπτών...
Εντελώς διαφορετική εξέλιξη ήλπιζαν δύο ληστές ότι θα έχει το «χτύπημα» που πραγματοποίησαν σε σούπερ μάρκετ της Λιόν, στην ανατολική Γαλλία.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν το πρωί του Σαββάτου σε σούπερ μάρκετ της Λιόν με ένα περίστροφο και απειλώντας τους υπαλλήλους τους ανάγκασαν να τους οδηγήσουν στο δωμάτιο με τα χρηματοκιβώτια.
Οι ανοργάνωτοι ληστές δεν είχαν φροντίσει να έχουν μαζί τους σάκο για να μεταφέρουν τη λεία τους κι έτσι άρπαξαν την τσάντα μιας υπαλλήλου.
Για κακή τους τύχη, όμως, η λεία τους αποδείχθηκε πενιχρή καθώς άρπαξαν κέρματα του ενός και δύο σεντς.
Η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται σε «μερικές εκατοντάδες ευρώ» σύμφωνα με την αστυνομία. Οι δύο κακοποιοί διαφεύγουν της σύλληψης.
Πρωθυπουργός Γροιλανδίας: «Επιλέγουμε τη Δανία αντί των ΗΠΑ - Δεν είμαστε προς πώληση»
16:40
Άνταμ Σάντλερ: «Υπόσχομαι πως θα κάνω τουλάχιστον 50 ακόμη ταινίες πριν πεθάνω»
16:35
Κλιμακώνουν οι αγρότες εν μέσω της συνάντησης στο Μαξίμου: Μπλόκα σε Λάρισα, Μάλγαρα, Μουδανιά
16:29
Θεοδωρικάκος: «Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της Διασποράς»
16:28