Υεμένη: Η στρατιωτική συμμαχία της Σαουδικής Αραβίας εκτόξευσε πυραύλους στη Σαναά
Η στρατιωτική συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, η οποία έχει εμπλακεί στον πόλεμο της Υεμένης από το 2015, επιτέθηκε εναντίον αεροπορικής βάσης κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Σαναά, που χρησιμοποιείτο για να απογειώνονται μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη, καθώς και εναντίον θέσεων από τις οποίες εκτοξεύονται βαλλιστικοί πύραυλοι, δήλωσε εκπρόσωπός της στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Ιχμπαρίγια τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου και η δυνατότητα μεταφοράς διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω αυτού δεν επηρεάστηκαν, τόνισε ο συνταγματάρχης Τούρκι αλ Μάλκι σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο που αναμεταδόθηκε απευθείας.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μασίρα, που πρόσκειται το κίνημα των σιιτών ανταρτών Χούτι — το οποίο θεωρείται προσκείμενο στο Ιράν και εναντίον του οποίου επενέβη στον πόλεμο η συμμαχία υπό την ηγεσία του Ριάντ — μετέδωσε ότι έγιναν πάνω από τριάντα αεροπορικές επιδρομές, που έπληξαν την αεροπορική βάση Αλ Ντουλάιμι στη Σαναά και περιοχές γύρω από αυτήν.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν κάτι που ταξιδεύει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός
07:58
Τουριστική σεζόν 12 μηνών με αξιοποίηση των ορεινών περιοχών - «Στόχος ο πρωταγωνιστικός ρόλος»
07:49
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τόσο μακριά όσο ένα μικρό βήμα
07:45
Times: Σε «κρίσιμη» κατάσταση νοσηλεύεται ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει
07:42