Ρωσία: Τρόμος στον αέρα-Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους
Boeing 737 με 173 επιβαίνοντες άρχισε να κάνει γύρους πάνω από τη ρωσική πόλη Krasnoyarsk, ζητώντας να κάνει επείγουσα προσγείωση στη Σιβηρία λόγω ρωγμής στο παρμπρίζ του πιλοτηρίου, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου ειδήσεων TASS.
Η πτήση της NordStar από τη ρωσική πόλη Novosibirsk είχε προορισμό την πόλη Sanya στη νότια Κίνα, όταν το πλήρωμα παρατήρησε μια ρωγμή στο παρμπρίζ του πιλοτηρίου και αποφάσισε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Krasnoyarsk.
Το αεροσκάφος κάνει γύρους πάνω από το αεροδρόμιο για να ξοδέψει τα καύσιμα πριν από την προσγείωση.
Σύμφωνα με το RT, το πλήρωμα αποφάσισε να προσγειωθεί το αεροπλάνο αφού έλαβε ένα σήμα «τεχνικού προβλήματος» που προέρχεται από έναν από τους δείκτες του αεροσκάφους.
Στο αεροδρόμιο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά αλλά και ασθενοφόρα.
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44
Αγρότες: Έκλεισαν για έξι ώρες το τελωνείο στον Προμαχώνα - Τι γίνεται σε Ευζώνους, Νίκη και Εξοχή
12:44
Στα «χέρια» της αστυνομίας το αυγό Φαμπερζέ που κατάπιε κλέφτης στη Νέα Ζηλανδία
12:43
«Taylor Swift: The Eras Tour: The End of an Era»: Εμφανίζεται και η μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ
12:37