Βίντεο: Κύμα «σαρώνει» εστιατόριο της Γένοβας
Ιδιοκτήτες και προσωπικό εστιατορίου στην πόλη Αρεντσάνο της Γένοβα, ήρθαν αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Ιταλία, όταν κύμα «επιτέθηκε» στο κατάστημα.
Το κύμα όμως ήταν τόσο δυνατό, που τελικά έσπασε τα παράθυρα και παρέσυρε αντικείμενα και… εργαζόμενους, τραυματίζοντας ελαφρά την ιδιοκτήτρια.
Σύμφωνα με την ιταλική μετεωρολογική υπηρεσία, οι άνεμοι έφθασαν τα 150 χλμ. την ώρα, ενώ τα κύματα στην παραθαλάσσια περιοχή Αρεντσάνο ξεπέρασαν, σε κάποιες περιπτώσεις, τα έξι μέτρα!
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες, ενώ έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, οικισμούς και στο οδικό δίκτυο.
PHOTO 1 / 15
Photo 1/15
Πηγή: REUTERS
Photo 2/15
Πηγή: REUTERS
Photo 3/15
Πηγή: REUTERS
Photo 4/15
Πηγή: REUTERS
Photo 5/15
Πηγή: REUTERS
Photo 6/15
Πηγή: REUTERS
Photo 7/15
Πηγή: REUTERS
Photo 8/15
Πηγή: REUTERS
Photo 9/15
Πηγή: REUTERS
Photo 10/15
Πηγή: REUTERS
Photo 11/15
Πηγή: REUTERS
Photo 12/15
Πηγή: REUTERS
Photo 13/15
Πηγή: REUTERS
Photo 14/15
Πηγή: REUTERS
Photo 15/15
Πηγή: REUTERS
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Πασχαλινό ταξίδι χωρίς απρόοπτα: Τι να ελέγξετε σήμερα κιόλας
08:05
ΚΟΣΜΟΣ
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν κάτι που ταξιδεύει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός
07:58
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Τουριστική σεζόν 12 μηνών με αξιοποίηση των ορεινών περιοχών - «Στόχος ο πρωταγωνιστικός ρόλος»
07:49
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τόσο μακριά όσο ένα μικρό βήμα
07:45
ΚΟΣΜΟΣ