Βίντεο: Κύμα «σαρώνει» εστιατόριο της Γένοβας
Ιδιοκτήτες και προσωπικό εστιατορίου στην πόλη Αρεντσάνο της Γένοβα, ήρθαν αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Ιταλία, όταν κύμα «επιτέθηκε» στο κατάστημα.
Το κύμα όμως ήταν τόσο δυνατό, που τελικά έσπασε τα παράθυρα και παρέσυρε αντικείμενα και… εργαζόμενους, τραυματίζοντας ελαφρά την ιδιοκτήτρια.
Σύμφωνα με την ιταλική μετεωρολογική υπηρεσία, οι άνεμοι έφθασαν τα 150 χλμ. την ώρα, ενώ τα κύματα στην παραθαλάσσια περιοχή Αρεντσάνο ξεπέρασαν, σε κάποιες περιπτώσεις, τα έξι μέτρα!
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες, ενώ έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, οικισμούς και στο οδικό δίκτυο.
PHOTO 1 / 15
Photo 1/15
Πηγή: REUTERS
Photo 2/15
Πηγή: REUTERS
Photo 3/15
Πηγή: REUTERS
Photo 4/15
Πηγή: REUTERS
Photo 5/15
Πηγή: REUTERS
Photo 6/15
Πηγή: REUTERS
Photo 7/15
Πηγή: REUTERS
Photo 8/15
Πηγή: REUTERS
Photo 9/15
Πηγή: REUTERS
Photo 10/15
Πηγή: REUTERS
Photo 11/15
Πηγή: REUTERS
Photo 12/15
Πηγή: REUTERS
Photo 13/15
Πηγή: REUTERS
Photo 14/15
Πηγή: REUTERS
Photo 15/15
Πηγή: REUTERS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΕΗ Αυτές είναι οι χρεώσεις Οκτωβρίου για το μπλε και πράσινο τιμολόγιο
03:00
ΧΡΗΜΑ
Δακτύλιος: Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου οι πολίτες - Ημερομηνίες και ώρες εφαρμογής του
02:00
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει στην διαπραγμάτευση servicers και οφειλετών: Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
01:00
ΧΡΗΜΑ
Φαρμακείο αυτοκινήτων: Τι θα πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών από 1η Ιανουαρίου 2027
00:30
ΣΠΟΡ