ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα βρέθηκε παγωμένη μέχρι θανάτου σε νεκροταφείο της Αγγλίας

Γυναίκα βρέθηκε παγωμένη μέχρι θανάτου σε νεκροταφείο της Αγγλίας
Φωτογραφία Αρχείου EPA/NEIL HALL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άδοξο τέλος βρήκε μία γυναίκα στην Αγγλία, μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό της. 

Η σορός της Jacqueline Parsons εντοπίστηκε από περιπατητή σκύλων σε νεκροταφείο της πόλης Χαλ, το πρωί της Κυριακής.

Η 56χρονη γυναίκα το απόγευμα του Σαββάτου έπεσε από το ποδήλατό της και τραυματίστηκε. Ένας περαστικός άκουσε τις φωνές της για βοήθεια και κάλεσε την αστυνομία, όμως, οι άντρες της δεν κατάφερναν να την εντοπίσουν. Θεωρείται πως βρήκε καταφύγιο κάτω από ένα δέντρο, όπως αναφέρεται στην Independent.

Η γυναίκα εντοπίστηκε, τελικώς, παγωμένη μέχρι θανάτου και η νεκροψία έδειξε πως πέθανε από υποθερμία.

«Είναι πολύ άσχημο να μαθαίνεις πως μόλις έχασες την αδερφή σου. Ελπίζεις, όμως, να πέθανε ανώδυνα. Λίγο μετά παρόλα αυτά, σου λένε πως όχι μόνο πονούσε, αλλά ήταν και μόνη της. Ήταν πολύ καλό κορίτσι και κανονικά τη μέρα εκείνη θα έπρεπε να ήτα διακοπές με την οικογένειά μας» αναφέρει ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, Rob.

Ο κ. Parsons δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν περαστικό, ο οποίος τον ενημέρωσε πως η αδελφή του «παραπονιόταν για πόνο στο πόδι της» και πως «υπέφερε αρκετά και ζητούσε βοήθεια».

«Ο άνδρας που περνούσε από το σημείο τη ρώτησε εάν θέλει να καλέσει ασθενοφόρο και αυτή του είπε “Όχι, θέλω απλά βοήθεια”. Την άφησε εκεί και πήγε σπίτι του. Περίπου μιάμιση ώρα μετά, κάλεσε την αστυνομία» αναφέρει ο Rob Parsons.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση το απόγευμα του Σαββάτου για μία γυναίκα που βρισκόταν σε κίνδυνο στο νεκροταφείο, προσθέτοντας πως: «Έχει πραγματοποιηθεί νεκροψία και ο θάνατος της γυναίκας δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ