ΚΟΣΜΟΣ

Κατάρρευση δύο κτηρίων στη Μασσαλία - Πληροφορίες για τραυματίες

Κατάρρευση δύο κτηρίων στη Μασσαλία - Πληροφορίες για τραυματίες
REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Δύο κτήρια κατέρρευσαν στα νότια της Γαλλίας και συγκεκριμένα στη Μασσαλία, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές. 

Παρότι οι ιθύνοντες δεν έχουν κάνει λόγο για τραυματίες, το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει πως τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο άτομα κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Η νομαρχία της περιοχής όπου σημειώθηκε το περιστατικό, ανήρτησε στο twitter φωτογραφία από το κτήριο που κατέρρευσε. Μάλιστα, κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

Η δήμαρχος Sabine Bernasconi γνωστοποίησε πως το κτήριο που κατέρρευσε ήταν σε κακή κατάσταση και είχε προηγηθεί εντολή εκκένωσής του, αλλά δεν μπόρεσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιος να συνέχιζε να διαμένει εκεί.

Η τοπική Πυροσβεστική ανήρτησε μία δεύτερη φωτογραφία από την περιοχή, αναφέροντας πως τελικώς είναι δύο τα κτήρια που κατέρρευσαν τελικώς. «Μετά την κατάρρευση δύο κτηρίων στη Μασσαλία, σχεδόν 20 οχήματα και 40 μέλη της Πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο, μαζί και μία ομάδα που ειδικεύεται στη διάσωση. Μείνετε μακριά από την περιοχή».

Οι πυροσβέστες ανέφεραν, επίσης, πως ένα τρίτο κτήριο κινδυνεύει να πέσει. Να σημειωθεί πως σε κάθε ένα από τα εν λόγω κτήρια υπάρχουν 12 διαμερίσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ