«Θύελλα» αντιδράσεων στην Ιταλία με selfie του Ματέο Σαλβίνι
Επικρίσεις και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιταλία η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και γραμματέα της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι να αναρτήσει μία selfie στο διαδίκτυο.
Στη φωτογραφία που προκάλεσε «σάλο», ο Σαλβίνι ποζάρει χαμογελαστός λίγο πριν επισκεφθεί περιοχές της βόρειας Ιταλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία.
Ο Σαλβίνι βρίσκεται στη Βενετία και κάτω από τη φωτογραφία γράφει ότι ετοιμάζεται να επισκεφθεί την περιοχή του Μπελούνο.
«Όποιος σταματά έχει χάσει το παιχνίδι», προσθέτει ο ηγέτης της Λέγκα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η κίνησή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών του ίντερνετ, οι οποίοι διερωτήθηκαν, μεταξύ των άλλων «τι μπορεί να είναι αυτό που κάνει τον υπουργό Εσωτερικών τόσο εύθυμο, την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται από την κακοκαιρία και θρηνεί δεκάδες νεκρούς».
Mεταφορές μικρών χρηματικών ποσών μέσω IRIS: Τι ισχύει για το χαρτζιλίκι
03:00
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι - Αναλυτικές ημερομηνίες
02:00
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Αιτήσεις έως 21 Αυγούστου - Επιδότηση έως 600 ευρώ
01:00
Τέλος στα ενοίκια με μετρητά από 1η Οκτωβρίου: Υποχρεωτικές οι πληρωμές μέσω τράπεζας
00:30