Ιταλία: Μαφιόζος εισέβαλε σε ταχυδρομείο και κρατά ομήρους
Μέλος της μαφίας της Καλαβρίας, εισέβαλε σήμερα το πρωί σε ταχυδρομείο της πόλης της βόρειας Ιταλίας Ρέτζιο Εμίλια και κρατά όμηρους τους πέντε υπαλλήλους.
Μεταξύ των ομήρων που κρατά ο Φραντσέσκο Αμάτο είναι και η διευθύντρια του ταχυδρομείου. Νωρίτερα, επέτρεψε στους πελάτες να απομακρυνθούν.
Ο Αμάτο καταδικάσθηκε πρόσφατα σε 19 χρόνια κάθειρξης, αλλά οι καραμπινιέροι δεν μπόρεσαν να τον μεταφέρουν στην φυλακή, διότι ο μαφιόζος εγκατέλειψε την περιοχή στην οποία διέμενε.
Το μέλος της καλαβρέζικης μαφίας φέρει μαχαίρι και, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν μέχρι αυτή την στιγμή, δεν επιδεικνύει διάθεση συνεργασίας με τις αστυνομικές δυνάμεις και με τους καραμπινιέρους που βρίσκονται έξω από το ταχυδρομείο.
Αν οι διαπραγματεύσεις αποτύχουν, οι ειδικές δυνάμεις θα εισέλθουν στα γραφεία του ταχυδρομείου.
«Σκιές» στις σχέσεις ΗΠΑ - Ιαπωνίας: Πεζοναύτης συνελήφθη ως ύποπτος για τον θάνατο μιας γυναίκας
19:44
Έληξε ο συναγερμός στη Βουλή μετά το τηλεφώνημα για βόμβα
19:33
Ανησυχία για την υγεία του Σι Τζινπίνγκ: Τα υποχρεωτικά διαλείμματα και το ιδιωτικό δωμάτιο
19:22
«Greece Race for the Cure»: Πάνω από 58.000 δρομείς έτρεξαν για τον καρκίνο του μαστού
19:10