Αεροσκάφος χτύπησε σε στύλο ενώ ετοιμαζόταν για απογείωση
Κατά τη διάρκεια τροχοδρόμησης λίγο πριν την απογείωση, αεροσκάφος της Lion Air με τελικό προορισμό την Τζακάρτα στο οποίο επέβαιναν 143 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα, χτύπησε έναν στύλο με το αριστερό φτερό του, στο αεροδρόμιο του Μπενγκούλου, στη Σουμάτρα.
Το ατύχημα συνέβη μόλις δέκα μέρες αφότου αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας κατέπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 189 άνθρωποι. Λόγω της ζημιάς που προκλήθηκε, οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο αεροσκάφος.
Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία τους, ενώ το υπουργείο Μεταφορών της Ινδονησίας ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί έρευνα για το συμβάν.
ΚΟΣΜΟΣ
Συμφωνία Ιράν με το Ομάν για τη διαδρομή στο Ορμούζ - Στο τελικό στάδιο η κοινή ανακοίνωση
18:46
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία: Η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε διεξαγωγή έρευνας για τον Επσταϊν
18:33
ΕΛΛΑΔΑ
ΓΣΕΕ: Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους σε Μάνδρα και Μέγαρα
18:23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Η Ελπίδα πεθαίνει μεν τελευταία, αλλά πεθαίνει» - Νέα αιχμηρή ανάρτηση Αυγερινού για Καρυστιανού
18:12
ΚΟΣΜΟΣ