Τουρκία: Ανήλικος σκότωσε συμμαθητή του στη μέση του δρόμου
Ένας 15χρονος μαθητής συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη μετά τη δολοφονία συμμαθητή του στη μέση του δρόμου.
Ο δράστης πυροβόλησε τον συνομήλικό του μετά το σχόλασμά τους. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ των δύο παιδιών στο σχολείο.
Ο μαθητής ομολόγησε την πράξη του, παραδεχόμενος πως κίνητρό του ήταν οι προσωπικές τους διαφορές, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet.
Το περιστατικό κατεγράφη από κάμερες ασφαλείας. Στα πλάνα του σοκαριστικού βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι τέσσερις μαθητές, μαζί με το θύμα, προχωρούν όλοι μαζί στον δρόμο.
Ξαφνικά, ο ένας πέφτει κάτω και οι φίλοι του αρχίζουν να τρέχουν. Ο 15χρονος δράστης τότε πλησιάζει και πυροβολεί τον συμμαθητή του άλλες δύο φορές.
Το αγόρι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.
Ο δράστης παραδόθηκε χωρίς καμία αντίσταση και μεταφέρθηκε στη φυλακή.
Ουκρανία: Πέντε νεκροί και 19 τραυματίες από επιδρομή ρωσικού drone κατά αγοράς στη Νικόπολη
13:08
Δούκας: «Με αλληλεγγύη μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» - 450 γεύματα σε άστεγους από τον Δήμο Αθηναίων
12:59
Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η εμπλοκή μου αφορά ζευγάρι νέων αγροτών που αποκλείστηκε από τις πληρωμές
12:49
Μπορεί το νέο Renault Twingo να κάνει τα μικρά αυτοκίνητα και πάλι ελκυστικά;
12:43