Η χειραψία Τραμπ-Πούτιν στην Αψίδα του Θριάμβου
Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες με τη χειραψία του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Παρίσι.
Οι δύο πρόεδροι, μαζί με άλλους ηγέτες, βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα για να τιμήσουν την 100η επέτειο της Ανακωχής που σήμανε το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Οι Τραμπ και Πούτιν έφθασαν στην Αψίδα του Θριάμβου χωριστά από τους άλλους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, όπως φάνηκε στις τηλεοπτικές εικόνες.
Ο Τραμπ χαιρέτισε τον ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν, την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ 6ο.
Ο Πούτιν, ο οποίος έφθασε τελευταίος, χαιρέτισε επίσης δια χειραψίας τους ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας.
PHOTO 1 / 4
Photo 1/4
Πηγή: Ludovic Marin/Pool via REUTERS
Photo 2/4
Πηγή: Ludovic Marin/Pool via REUTERS
Photo 3/4
Πηγή: Ludovic Marin/Pool via REUTERS
Photo 4/4
Πηγή: Ludovic Marin/Pool via REUTERS
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
ΚΟΣΜΟΣ
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
ΕΛΛΑΔΑ
Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
15:20
ΕΛΛΑΔΑ