ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικά βίντεο από παράσυρση πεζών στη Ρωσία - Σε κώμα ένα 2χρονο αγοράκι

Σοκαριστικά βίντεο από παράσυρση πεζών στη Ρωσία - Σε κώμα ένα 2χρονο αγοράκι
Φωτογραφία Αρχείου EPA/TVER EMERGENCIES MIN. PRESS SERVICE HANDOUT

Σοκαριστικό βίντεο από την παράσυρση πεζών από αυτοκίνητο στη Ρωσία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο οδηγός του οχήματος τραυμάτισε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα νήπιο που νοσηλεύεται σε κώμα.

Περαστικοί που ήταν στο σημείο αναφέρουν πως είναι θαύμα το ότι κανένας δεν έχασε τη ζωή του, καθώς το όχημα φέρεται να έτρεψε με 130χλμ/ώρα.

Το όχημα παρέσυρε ένα άντρα και μία γυναίκα με το μωρό της. Το 2 ετών παιδί νοσηλεύεται σε κώμα, η μητέρα του είναι στην εντατική με σπασμένη σπονδυλική στήλη, ενώ ο τρίτος τραυματίας, ένας 36χρονος, νοσηλεύεται σε σπασμένο χέρι και ώμο.

Ο οδηγός, ένας 50χρονος, αφού παρέσυρε τα θύματά του στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα και κλειδώθηκε στο όχημα φοβούμενος ότι θα τον λιντσάρει το πλήθος.

Ο 50χρονος Βλαντιμίρ, έχει δοθεί στην δημοσιότητα μόνο μόνο του όνομά του, αναμένεται να διωχθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών που επικαλείται η βρετανική Daily Mail.

«Η μητέρα ήταν στα φανάρια με ένα καροτσάκι. Το νήπιο εκτοξεύτηκε από το καροτσάκι και προσγειώθηκε στο δρόμο. Κούνησε τα πόδια του και καταλάβαμε ότι είναι ζωντανό», ανέφερε περαστικός περιγράφοντας τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν.

Ο 50χρονος ισχυρίζεται ότι μπέρδεψε τα πετάλια, όμως οι ερευνητές βλέπουν πρόθεση πίσω από τις πράξεις του. Έχει συλληφθεί και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Οι αυτόπτες μάρτυρες τονίζουν πως η ταχύτητα που ανέπτυξε δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση αποτέλεσμα λάθους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ