Ο ευρωσκεπικιστής Στίβεν Μπάρκλεϊ ορίστηκε νέος υπουργός για το Brexit
Ο μέχρι σήμερα υφυπουργός Υγείας της Βρετανίας Στίβεν Μπάρκλεϊ, θα αντικαταστήσει τον Ντομινίκ Ράαμπ που υπέβαλε την Πέμπτη την παραίτησή του για το σχέδιο συμφωνίας Λονδίνου – Βρυξελλών αναφορικά με τους όρους «διαζυγίου» του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.
Η εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού τόνισε ότι η Τερέζα Μέι θα επιβλέψει η ίδια τις τελευταίες δέκα μέρες διαπραγματεύσεων με την ΕΕ για τις μελλοντικές σχέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου με το μπλοκ και ο Μπάρκλεϊ θα εστιάσει στην εσωτερική προετοιμασία για το Brexit και να περάσει το σχέδιο συμφωνίας από το κοινοβούλιο.
Παράλληλα, η πρώην υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ρουντ ορίστηκε νέα υπουργός Εργασίας, αντικαθιστώντας την Έσθερ Μακβέι που επίσης παραιτήθηκε για το σχέδιο συμφωνίας.
Σουηδία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα έξω από το ανάκτορο της Στοκχόλμης
23:11
Άμεση επιδότηση του ρεύματος στη βιομηχανία - «Ανάσα» 95 εκατ. ευρώ στον παραγωγικό κλάδο
23:01
Η αυλαία πέφτει: Τελευταία υπόκλιση του Μέσι πριν το οριστικό αντίο στην Εθνική Αργεντινής
22:51
Πρώτες εικόνες από την άφιξη Ρούμπιο στην Αθήνα: Τα φιλιά με Γκιλφόϊλ και η αγκαλιά με Γεραπετρίτη
22:40