Φωτιά Καλιφόρνια: Έφτασαν τους 71 οι νεκροί - Ξεπέρασαν τους 1000 οι αγνοούμενοι
Τα λείψανα άλλων οκτώ ανθρώπων βρέθηκαν από τις Αρχές κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό θυμάτων της πυρκαγιάς που οι Αρχές αποκαλούν «Camp Fire», με αποτέλεσμα ο απολογισμός των νεκρών στην Κομητεία Μπιούτ να αυξηθεί σε 71, ανακοίνωσε ο σερίφης της Κομητείας, ο Κόρι Χόνι.
Σύμφωνα με τον σερίφη Χόνι, ο αριθμός των αγνοουμένων μετά την πυρκαγιά, που είναι η πιο πολύνεκρη στην ιστορία της Πολιτείας της Καλιφόρνιας, αυξήθηκε αλματωδώς και ξεπέρασε τους 1.000, πάντως μερικά από τα ονόματα μπορεί να έχουν καταχωριστεί δύο φορές.
Ο νέος απολογισμός αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Πολιτεία σε τουλάχιστον 73, αν προστεθούν οι τουλάχιστον δύο νεκροί που άφησε πίσω της η πυρκαγιά που αποκαλείται «Woolsey».
Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Η Ρουμανία αναχαίτισε drone κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
22:00
Διακόπηκε η κατάθεση της Χίλαρι Κλίντον όταν Ρεπουμπλικανή βουλευτής δημοσιοποίησε φωτογραφία της
21:50
Με «σημαντική πρόοδο» έκλεισαν οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν ενώ ο Τραμπ μετρά αντίστροφα για πόλεμο
21:40
Θεσσαλονίκη: Κλείνουν έξι σταθμοί του Μετρό από τις 10 το πρωί του Σαββάτου
21:33