Καλιφόρνια: Αυξάνονται οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές - 1276 οι αγνοούμενοι
Οι Aρχές βρήκαν τα λείψανα άλλων πέντε θυμάτων της πυρκαγιάς που έχει βαπτιστεί Camp Fire στο βόρειο τμήμα της Καλιφόρνιας, εξέλιξη που αυξάνει τον απολογισμό των νεκρών σε 76 στην Κομητεία Μπιούτ, δήλωσε τα ξημερώματα της Κυριακής (18/11) ο σερίφης αυτής της Κομητείας, ο Κόρι Χόνι.
Ο ίδιος ανέφερε ότι ο αριθμός των αγνοουμένων εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς Καμπ, η οποία είναι η φονικότερη στην ιστορία της Πολιτείας, αυξήθηκε σε 1.276, ή κατά 265 πρόσωπα, από την Παρασκευή. Ο Χόνι συμπλήρωσε πως 714 άνθρωποι που είχαν κηρυχθεί αγνοούμενοι βρέθηκαν ζωντανοί και αφαιρέθηκαν από τον κατάλογο των προσώπων η τύχη των οποίων παραμένει άγνωστη, αριθμός αυξημένος κατά 385 από την Παρασκευή.
Ο νέος απολογισμός που έδωσε ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας σε τουλάχιστον 79, καθώς η πυρκαγιά που αποκαλείται Woolsey από τις Aρχές στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.
Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Στην τελική ευθεία για τη συνάντηση αγροτών - Μητσοτάκη την Δευτέρα: Οι κόκκινες γραμμές και η λίστα (vids)
09:40
Είναι τα non-alcoholic pairings η επόμενη ισχυρή τάση στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή;
09:30
To ΗΒΟ Max και τα νέα δεδομένα στην αγορά της συνδρομητικής TV και του video streaming
09:19
Τουλάχιστον 100 νεκροί από την επέμβαση των ΗΠΑ στο Καράκας - Οι 47 ήταν Βενεζουελάνοι στρατιωτικοί
09:10