Σε δύσκολη θέση η Μέι: 43 οι επιστολές για την πρόταση μομφής
Ένας ακόμη βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος κατέθεσε επιστολή για την υποβολή πρότασης μομφής κατά της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι, σύμφωνα με την πολιτική συντάκτρια του BBC, Λόρα Κουίνσμπεργκ.
Η δημοσιογράφος αρχικά ανέφερε ότι ο Φίλιπ Χολομπόν και η Τερέζα Βίλιερς κατέθεσαν επιστολές.
Αργότερα με tweet της είπε ότι η Βίλιερς δεν κατέθεσε τελικά επιστολή.
Συνολικά 43 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος έχουν υποβάλλει επιστολές για την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της πρωθυπουργού, έναντι των 48 που απαιτούνται για να ξεκινήσει η διαδικασία αυτή.
Αν συγκεντρωθούν οι 48 επιστολές που απαιτούνται, η διαδικασία θα γίνει άμεσα, ακόμη και μέσα σε μια μέρα ή και δύο, με τους παρατηρητές να προκρίνουν ως πιθανότερη ημέρα την Τρίτη.
Σε περίπτωση που οι «αντάρτες» συγκεντρώσουν τον αριθμό των 48 ψήφων, τότε η Μέι θα χρειαστεί 158 ψήφους από το κοινοβούλιο για να παραμείνει στη θέση της.
Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η πρώην αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης Άννα Παπαδοπούλου
12:06
Ρωσία: Συνελήφθη Γερμανίδα με βόμβα στο σακίδιό της - Η Μόσχα κατηγορεί την Ουκρανία
12:01
Αβέβαιες οι εκ νέου συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στο Πακιστάν - «Η απομάκρυνση των πυρηνικών δεν είναι στο τραπέζι» λέει η Τεχεράνη
12:00
Ράλι ανόδου για το πετρέλαιο μετά την κατάσχεση ιρανικού πλοίου από τις ΗΠΑ - Πώς κινούνται οι αγορές
11:55