Η σύζυγος του Τζόνι Ντεπ παραπέμπεται σε δίκη
Παραπέμπεται σε δίκη η σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, τον προσεχή Απρίλιο στην Αυστραλία, επειδή είχε φέρει στη χώρα τους αγαπημένους σκύλους του ζεύγους Πίστολ και Μπου χωρίς προηγουμένως να τους έχει δηλώσει στις αρχές, ανακοίνωσε σήμερα δικαστήριο της πολιτείας του Κούινσλαντ.
Η αμερικανίδα ηθοποιός θα πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης για παραβίαση των νόμων περί καραντίνας που ισχύουν στην Αυστραλία.
Ο Τζόνι Ντεπ βρισκόταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας "Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Παραμύθια" τον περασμένο Μάιο. Τότε ο αυστραλός υπουργός Γεωργίας, Μπάρναμπι Τζόις είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του σταρ του Χόλιγουντ λέγοντας ότι "Είναι καιρός τα τεριέ Πίστολ και Μπου να φύγουν και να επιστρέψουν στις ΗΠΑ", απειλώντας τα σκυλάκια με ευθανασία.
Το ζευγάρι αναγκάστηκε να στείλει τα δύο σκυλιά πίσω στις ΗΠΑ, λίγες μέρες αργότερα με με ιδιωτικό τζετ.
Η Χερντ τότε είχε εκφράσει την πικρία της για τις δηλώσεις του υπουργού, καταδικάζοντας, χωρίς να τον κατονομάσει, "μέλη της κυβέρνησης" της Αυστραλίας που εξασφάλισαν τα "15 λεπτά" δημοσιότητας τους σε βάρος του ζευγαριού.
Οι Αυστραλοί είναι πολύ αυστηροί όσον αφορά τα μέτρα καραντίνας που επιβάλλουν στα ζώα από το εξωτερικό προκειμένου να αποφευχθεί η εισαγωγή στη χώρα ασθενειών, ιδιαιτέρως λύσσας. Για την παραβίαση των κανονισμών που αφορούν την καραντίνα η αυστραλιανή δικαιοσύνη μπορεί να επιβάλει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών.
Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Βιέννη για τον 70ό διαγωνισμό της Eurovision
20:22
Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη κατά τη διάρκεια εργασιών στη Χαλκιδική - Στο σημείο ιατροδικαστής
20:13
Τα επόμενα βήματα μετά τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας – Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της
20:06
ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι «δεν θυμάται» αν συναντήθηκε ποτέ με τον Τζέφρι Έπσταϊν
20:04