ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊβάν: Σάλος από τις sex-tapes μοναχών σε βουδιστικό ναό

Ταϊβάν: Σάλος από τις sex-tapes μοναχών σε βουδιστικό ναό
EPA/φωτογραφία αρχείου

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ταϊβάν η δημοσιοποίηση τριών βίντεο που δείχνουν όργια σε βουδιστικό ναό.

Κοινό στοιχείο των βίντεο ο 29χρονος Κάι Χανγκ, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως σημαίνουσα μορφή της βουδιστικής θρησκείας στην Ταϊβάν, και εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών και να συνευρίσκεται ερωτικά με διαφορετικούς άνδρες κι όλα αυτά μέσα σε έναν βουδιστικό ναό.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν τον 29χρονο να ακολουθεί και διατροφικές συνήθειες που έρχονται σε αντίθεση με τη βουδιστική φιλοσοφία, καθώς φέρεται να είναι λάτρης της κατανάλωσης κρέατος.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Mirror Media, που διέρρευσε και τα τρία επίμαχα βίντεο, υπάρχει κι άλλο πλούσιο υλικό από τις δραστηριότητες του Χανγκ. Η ίδια πηγή σημειώνει πως το υλικό διέρρευσε για λόγους εκδίκησης από κάποιον άλλον μοναχό, ο φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 29χρονο για χάρη του οποίου είχε μπει ο ίδιος στο μοναστήρι.

Ωστόσο η σχέση τους διαλύθηκε όταν ο Χανγκ εξορίστηκε από το μοναστήρι που βρίσκονταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, εξαιτίας «προβληματικής συμπεριφοράς».

Σύμφωνα με έρευνες ο Χανγκ έκανε για χρόνια χρήση ναρκωτικών, ενώ φέρεται να οργάνωνε συχνά και πάρτι οργίων με μοναχούς και άλλους άνδρες μέσα στον βουδιστικό ναό.

Σε έφοδο που έκανε στον ναό η αστυνομία, εντοπίστηκαν ποσότητες χαπιών αμφεταμίνης, βιάγκρα και προφυλακτικών στο δωμάτιο που έμενε ο Χανγκ, ο οποίος στη συνέχεια παραδέχτηκε πως έκανε χρήση ναρκωτικών, αρνούμενος ότι υποχρέωνε και άλλους να κάνουν το ίδιο, ενώ δεν αρνήθηκε ότι κινηματογραφούσε και τη σεξουαλική του δραστηριότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ