Ιταλία: Συνελήφθη Παλαιστίνιος που φέρεται να σχεδίαζε χημική επίθεση στη χώρα
Οι Αρχές στην Ιταλία συνέλαβαν έναν άνδρα, ως ύποπτο ότι έχει δεσμούς με το Ισλαμικό Κράτος και ο οποίος φέρεται να σχεδίαζε χημική επίθεση στη χώρα.
Πρόκειται για έναν 38χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τη La Stampa, που επικαλείται πηγές από την αστυνομία, φέρεται να σχεδίαζε να δηλητηριάσει με ποντικοφάρμακο το δημόσιο σύστημα ύδρευσης στη Σαρδηνία.
Οι Αρχές, ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την πληροφορία. Η εφημερίδα αναφέρει ακόμα ότι ο ύποπτος, ο οποίος είχε παλαιστινιακό διαβατήριο και διαθέτει κανονική άδεια εργασίας, ήταν μικροπωλητής του δρόμου και δεν είχε ποτέ εκφράσει κάποια θέση υπέρ της τζιχαντιστικής οργάνωσης.
Το σχέδιό του το ανακάλυψε τυχαία ένας γείτονάς του, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές. Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, προτού προλάβει να φέρει σε πέρας το σχέδιό του.
SPONSORED
Νετανιάχου: Έτοιμοι να «επιστρέψουμε στο Ιράν» - Η Τεχεράνη παίζει με την φωτιά
19:18
Σε μια σπηλιά της Νότιας Αφρικής ανακαλύφθηκε η παλαιότερη απόδειξη χρήσης της φωτιάς
19:12
Παρουσία Χαρδαλιά τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου «Μιχάλης Κρητικόπουλος» στην Καισαριανή
19:07
Ο Παναγιώτης Ρέτσος στο Allwyn Game Time: Το νέο ξεκίνημα της Εθνικής και οι πιο δύσκολοι αντίπαλοί
19:01