Τραμπ: Η επόμενη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν πιθανόν να γίνει στις αρχές της νέας χρονιάς
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι αναμένει η επόμενη συνάντησή του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν να γίνει μέσα στον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ διευκρίνισε ότι βρίσκονται υπό εξέταση τρεις τοποθεσίες για τη νέα συνάντηση κορυφής.
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος διαβεβαίωσε δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στο ταξίδι της επιστροφής του στην Ουάσινγκτον από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, όπου πήρε μέρος στη σύνοδο της G20, ότι «τα πάμε πολύ καλά, έχουμε πολύ καλή σχέση» με τον Κιμ, πριν προσθέσει ότι κάποια στιγμή σκοπεύει να τον προσκαλέσει να επισκεφθεί τις ΗΠΑ.
Οι δύο χώρες διεξάγουν διαπραγματεύσεις για τον προγραμματισμό της δεύτερης συνάντησης κορυφής, έπειτα από την πρώτη, ιστορική σύνοδο κορυφής του Ιουνίου στη Σιγκαπούρη. \
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Πράσινα τιμολόγια Δεκεμβρίου: Πού κυμαίνονται - Δείτε τις τιμές των παρόχων
03:00
Υποχρεωτικό το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις: Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
02:00
Eπιστροφή ενοικίου: Μέχρι πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση από τους ενοικιαστές
01:00