Τον πρόδωσε το χειρόφρενο και η… κατηφόρα: Η ατυχία ενός Πολωνού στις Αυστριακές Άλπεις
Ένας οδηγός αυτοκινήτου, που είχε σταματήσει για λίγο για να ικανοποιήσει τη φυσική του ανάγκη, αιφνιδιάστηκε όταν ανακάλυψε ότι το όχημά του είχε εξαφανιστεί, φοβούμενος αρχικά ότι του το είχαν κλέψει.
Στην πραγματικότητα, ωστόσο, το αυτοκίνητο είχε κάνει βουτιά 150 μέτρων, έγινε γνωστό από την αυστριακή αστυνομία.
Ο άνδρας, ένας Πολωνός ηλικίας 52 ετών, είχε παρκάρει το όχημά του σε έναν χώρο στάθμευσης κοντά στο Άουσεφερν, μια κοινότητα του Τιρόλου, στις αυστριακές Άλπεις. Όμως, ο χώρος στάθμευσης είχε μια μικρή κλίση με αποτέλεσμα το χειρόφρενο να αποδειχθεί ανεπαρκές.
Ο 52χρονος ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς νόμιζε ότι κάποιος του έκλεψε το αυτοκίνητο, ωστόσο λίγο μετά τον ενημέρωσαν ότι το όχημά του άρχισε να κινείται μόνο του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον γκρεμό, σε βάθος 150 μέτρων, αφού διέσχισε έναν άλλο δρόμο.
Ευτυχώς, στο όχημα δεν επέβαιναν άλλοι επιβάτες και ο δρόμος ήταν άδειος, όταν εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.
Ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια οι νεκροί από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία σύμφωνα με νέα μελέτη
16:09
Το ευχαριστώ της Γκίλφοϊλ στον Μητσοτάκη για το δείπνο στο Μαξίμου με αφορμή τα 250 χρόνια των ΗΠΑ
15:59
ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο (3/07) οι αιτήσεις για 28 βρεφονηπιακούς σταθμούς - Ποιοι οι δικαιούχοι
15:47
Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Δαμασκού - Αναφορές για θύματα
15:46