Τραμπ: Η συμφωνία Μακρόν - «κίτρινων γιλέκων» με επιβεβαιώνει για τη συμφωνία για το κλίμα
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σχολίασε δυσμενώς τις παραχωρήσεις που έκανε ο Γάλλος ομόλογός του Εμανουέλ Μακρόν στα «κίτρινα γιλέκα» αναφορικά με την αύξηση της τιμής των καυσίμων.
Με ανάρτησή του στο twitter, o πλανητάρχης υποστήριξε πως η υπαναχώρηση του Μακρόν δείχνει πως η συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.
«Είμαι χαρούμενος που ο φίλος μου Εμανουέλ Μακρόν και οι διαδηλωτές στο Παρίσι συμφώνησαν με το συμπέρασμα στο οποίο είχα καταλήξει πριν από δύο χρόνια», σχολίασε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Η συμφωνία του Παρισιού έχει μοιραία ελαττώματα διότι προκαλεί αύξηση των τιμών της ενέργειας στις υπεύθυνες χώρες, ενώ ξεπλένει ορισμένες από αυτές που μολύνουν χειρότερα σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.
Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα - Βροχές σε Θράκη και Αιγαίο το βράδυ (live map)
07:25
Δυναμώνει στο ΠΑΣΟΚ το «όχι στη ΝΔ» όσο πλησιάζει το συνέδριο
07:23
Τραμπ για ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν: Διαψεύδει ότι τον αποτρέπει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων
07:14
Η εκλογική εγρήγορση της ΝΔ, ο ανασχηματισμός και τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων
07:05