Μεγάλες εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων στην Ιταλία με νεκρούς
Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και δεκαεπτά τραυματίσθηκαν από εκρήξεις που σημειώθηκαν σε πρατήριο βενζίνης, στην οδό Σαλάρια, σαράντα χιλιόμετρα βόρεια της Ρώμης.
Μια πρώτη έκρηξη σημειώθηκε σε βυτιοφόρο που μετέφερε πετρέλαιο κίνησης. Μετά από περίπου είκοσι λεπτά, όταν οι πυροσβέστες είχαν φτάσει στο βενζινάδικο, στο εσωτερικό του βυτιοφόρου πραγματοποιήθηκε και δεύτερη έκρηξη, η οποία «τίναξε στον αέρα» και μετακίνησε κατά τουλάχιστο δέκα μέτρα πολλά από τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην περιοχή.
Ο ένας από τους δυο νεκρούς είναι ένας πενηντάχρονος πυροσβέστης, ενώ το δεύτερο θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στην γωνία του πρατήριου βενζίνης και το ΙΧ του πήρε φωτιά, κατά την δεύτερη, σφοδρότερη έκρηξη.
Η κυκλοφορία, στην οδό Σαλάρια έχει διακοπεί ενώ πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν τόσο από την Ρώμη, όσο και από τις πόλεις του Ριέτι και του Μοντεροτόντο.
Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων του κοινωνικού τουρισμού 2026-27
05:00
Νέα 22 διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής από τη ΔΥΠΑ τον Ιούλιο
04:00
Αλλαγές από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει
02:00