«Μελομακάρονα όλο το χρόνο με 1 εκατ. υπογραφές»: Το χιουμοριστικό tweet της Κομισιόν
Με περιπαικτική διάθεση απάντησαν οι διαχειριστές του λογαριασμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε … τρολάρισμα ελληνικής χιουμοριστικής ιστοσελίδας!
Η ιστοσελίδα «Το Κουλούρι» ανάρτησε «άρθρο» για τα μελομακάρονα, λέγοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση σκέφτεται να επιτρέπει την κατανάλωση του αγαπημένου γλυκού των Χριστουγέννων και μετά το πέρας των εορτών.
Η απάντηση από πλευράς Κομισιόν δεν άργησε να έρθει, με τους διαχειριστές του λογαριασμού να γράφουν:
«Αν μαζέψετε 1 εκατ. υπογραφές πολιτών από επτά κράτη-μέλη, η Ε.Ε. μπορεί να νομοθετήσει την παραγωγή μελομακάρονων ΟΛΟ τον χρόνο. Δεν κάνουμε πλάκα»
PHOTO 1 / 6
Photo 1/6
Πηγή: Eurokinissi
Photo 2/6
Πηγή: Eurokinissi
Photo 3/6
Πηγή: Eurokinissi
Photo 4/6
Πηγή: Eurokinissi
Photo 5/6
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Photo 6/6
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Στην «κατάψυξη» η χώρα από απόψε, δύο βαθμοί στην Αττική - Πού θα πέσουν χιόνια παραμονή Πρωτοχρονιάς (vid)
12:46
ΚΟΣΜΟΣ
Ταϊπέι: Συντρίμμια από κινεζικούς πυραύλους έπεσαν στη συνορεύουσα ζώνη της Ταϊβάν
12:44
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Πράσινο φως» για έργα λιμενικών υποδομών ύψους 3,76 εκατ. ευρώ σε Σπέτσες και Ζάκυνθο από Κικίλια
12:41
ΚΟΣΜΟΣ
Κανένα στοιχείο από τη Μόσχα για τις υποτιθέμενες ουκρανικές επιθέσεις κατά Πούτιν, λέει το Κίεβο
12:33
ΧΡΗΜΑ