«Γλυκό» ατύχημα στη Γερμανία: Πλημμύρισε δρόμος με υγρή σοκολάτα
Μια ασυνήθιστη, αλλά ταυτόχρονα πολύ... γλυκιά επείγουσα κατάσταση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες στην πόλη Βερλ της δυτικής Γερμανίας: μια δεξαμενή ενός τοπικού εργοστασίου υπερχείλισε, πλημμυρίζοντας τον δρόμο με υγρή σοκολάτα.
"Περίπου ένας τόνος σοκολάτας χύθηκε στην αυλή και από εκεί στον δρόμο" είπε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Οι πυροσβέστες διέκοψαν την κυκλοφορία στον δρόμο και μάζεψαν τη σοκολάτα με φτυάρια στη μία πλευρά του. Αμέσως μετά, έφτασαν οι εργάτες μιας εταιρείας που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους "ατυχήματα" και καθάρισαν το οδόστρωμα.
"Παρά το συγκλονιστικό αυτό ατύχημα, είναι απίθανο να έχουμε Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτες στο Βερλ" διαβεβαίωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.
ΧΡΗΜΑ
Εβδομάδα πληρωμών: Ποια επιδόματα θα καταβληθούν έως 27 Μαρτίου
01:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πύραυλοι από το έδαφος ως το... Διάστημα - Η απάντηση του Ιράν στο τελεσίγραφο Τραμπ, που απειλεί με «ολική καταστροφή»
23:59
ΣΠΟΡ
Super League: Φινάλε με γκέλα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Η ΑΕΚ μπαίνει από την κορυφή στα πλέι οφ
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Δημοτικές εκλογές στη Γαλλία: Νικητή τον σοσιαλιστή Γκρεγκουάρ στο Παρίσι δείχνουν τα exit poll
23:49
ΚΟΣΜΟΣ