ΗΠΑ: Εκτός κυβέρνησης Τραμπ και ο υπουργός Εσωτερικών
Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι, πριν μία εβδομάδα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση και του υπουργού Εσωτερικών.
Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ράιαν Ζίνκε θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση στο τέλος του χρόνου έπειτα από την παραμονή του για σχεδόν δύο χρόνια, έγραψε σήμερα στο Twitter o Αμερικανός πρόεδρος χωρίς να αναφερθεί στον λόγο της αποχώρησής του.
«Η κυβέρνηση Τραμπ θα ανακοινώσει το όνομα του επόμενου υπουργού Εσωτερικών την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ράιν κατάφερε πολλά στη διάρκεια της θητείας του και θέλω να τον ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες του προς το έθνος μας», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.
Όπως σημειώνει το Reuters, ο Ζίνκε βρέθηκε στο στόχαστρο έρευνας για τον τρόπο που χρησιμοποίησε λεπτομέρειες σε θέματα ασφάλειας, για χρήση πτήσεων τσάρτερ καθώς και για μια συμφωνία real estate.
Αμαλιάδα: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για έκρηξη και εμπρησμό σε πολυκατοικία
12:58
Τροχαίο στον Διόνυσο με έναν νεκρό και έναν τραυματία - Σε εξέλιξη έρευνες για τις συνθήκες
12:49
Το νερό προτεραιότητα στην ατζέντα των Βρυξελλών– Η στρατηγική της Ελλάδας και τα ευρωπαϊκά εργαλεία
12:40
Με συγκίνηση το τελευταίο «αντίο» στη Μαργαρίτα Παπανδρέου από συγγενείς, φίλους και πολιτικούς
12:32