ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Έφηβοι βίασαν ομαδικά 28χρονη, τη σκότωσαν και πέταξαν το πτώμα της για να το φάνε οι λύκοι

Ρωσία: Έφηβοι βίασαν ομαδικά 28χρονη, τη σκότωσαν και πέταξαν το πτώμα της για να το φάνε οι λύκοι
East2westnews

Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει ένα φρικιαστικό έγκλημα με δράστες νεαρά αγόρια στη Ρωσία.

Τρεις έφηβοι, ηλικίας 14-16 ετών από το Μιλερόβο του Ροστόφ, επιτέθηκαν σε μια 28χρονη η οποία επέστρεφε από τη δουλειά της, ενώ αφού τη βίασαν ομαδικά, τη σκότωσαν και προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους γιατί όπως υποστήριξαν «δεν ήθελαν να τιμωρηθούν».

Οι τρεις ανήλικοι βιαστές και δολοφόνοι ολοκλήρωσαν την κτηνωδία τους, αφήνοντας το πτώμα της άτυχης μητέρας δύο παιδιών σε δασώδη περιοχή, ελπίζοντας ότι τα άγρια θηρία που ζουν εκεί θα την έτρωγαν και θα εξαφάνιζαν τη σορό.

Παρ΄ όλα αυτά, υπολείμματα του σώματος της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκαν από εθελοντές, οι οποίοι «χτένιζαν» το δάσος στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό της, μετά τη δήλωση εξαφάνισης που υπέβαλε ο σύζυγος του θύματος.

Το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο πτώμα, αλλά και κάποια στοιχεία που είχαν αφήσει, οδήγησαν στην ταυτοποίηση των τριών αγοριών, που θεωρούνταν «καλά και φρόνιμα παιδιά» από την τοπική κοινωνία.

Όπως ομολόγησαν μάλιστα, τα αγόρια είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους, περιμένοντας να φύγει από τη δουλειά.

Όταν είδαν την άτυχη γυναίκα, τη χτύπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητη. Στη συνέχεια τη μετέφεραν βαθιά μέσα στο δάσος όπου αφού τη βίασαν, ο ένας μετά τον άλλον, τη στραγγάλισαν με μια ζώνη και την παράτησαν σε ένα ακόμα πιο απομακρυσμένο σημείο, για να την καταβροχθίσουν τα άγρια ζώα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ