Ουκρανία: Μητέρα χειροκροτεί τη βουτιά θανάτου του 15χρονου γιου της
Νεκρός έπεσε ένας 15χρονος στην Ουκρανία, μετά από άλμα με αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο από την ταράτσα πολυκατοικίας 14 ορόφων.
Στο σοκαριστικό βίντεο, που καταγράφθηκε από κάμερες ασφαλείας, ο έφηβος Μπογκντάν Φιρσόφ φαίνεται στην οροφή του ψηλού κτηρίου να προετοιμάζεται για το άλμα του, έχοντας ανοιχτά τα χέρια. Από κάτω βρισκόταν φίλοι του νεαρού αλλά και… η μητέρα του, η οποία χειροκροτούσε και επευφημούσε.
«Ήμουν εκεί και κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει. Χειροκροτούσαν και τον βιντεοσκοπούσαν» ανέφερε στη Daily Mail αυτόπτης μάρτυρας.
Ειδικοί που μίλησαν στα ουκρανικά μέσα, τόνισαν πως ακόμη κι αν είχε λειτουργήσει σωστά το αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο, ο νεαρός δεν θα επιβίωνε, αφού το χαμηλότερο ύψος για να μπορέσει ένα αλεξίπτωτο να λειτουργήσει ένα τα 70 μέτρα.
Άρα, το κτήριο θα έπρεπε να έχει πάνω από 25 ορόφους...
ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣτΕ: Αντισυνταγματική η περικοπή δώρων και επιδόματος αδείας των δημοσίων υπαλλήλων
Τα ΚΤΕΛ Αττικής… μετακομίζουν: Τι αλλάζει σε δρομολόγια και τιμές
Πιο κοντά στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Η δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του βρετανικού στρατού
Οικογενειακός γιατρός: Τι ισχύει για όσους δεν έκαναν εγγραφή
Αυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στη Βουκουρεστίου
SPONSORED
Πόθεν έσχες Ζωής Κωνσταντοπούλου: Το εισόδημα και τα οκτώ ακίνητα σε Αθήνα και Εύβοια
12:36
Πόθεν έσχες Κυριάκου Βελόπουλου: Το εισόδημα, οι δύο θυρίδες και τα τέσσερα οχήματα
12:27
Τραγωδία στην Κω - Νεκρός 55χρονος οδηγός αυτοκινήτου σε τροχαίο
12:22
Τι ζητά το Ιράν στην αντιπρότασή του προς τις ΗΠΑ: «Γενναιόδωρη και υπεύθυνη η προσφορά μας»
12:21