Φονική πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Ινδίας: 6 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες
Πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στη Βομβάη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον έξι άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 100, όπως ανακοίνωσε η αρχή αντιμετώπισης καταστροφών της Ινδίας.
Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 16:00 τοπική ώρα (13:30 ώρα Ελλάδας) στον τέταρτο όροφο του δημόσιου νοσοκομείου ESIC Kamgar που βρίσκεται στο Αντχέρι, στα βόρεια περίχωρα του Μουμπάι.
Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δημοσίευσε η αρχή αντιμετώπισης καταστροφών της χώρας.
Περίπου 150 ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές διασώθηκαν.
«Διασώθηκαν από διαφορετικούς ορόφους από τους πυροσβέστες, που χρησιμοποίησαν σκάλες», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PTI ένας αξιωματούχος. Οι διασωθέντες διακομίστηκαν σε άλλα νοσοκομεία.
Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν προς το παρόν αποσαφηνιστεί.
Ella Resorts: Michelin-starred chefs και signature εμπειρίες μάς ταξιδεύουν από Ρόδο έως Κέρκυρα
11:00
Σύρος: Έγινε η αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος- Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας της 41χρονης
10:59
Τραυματισμός 23χρονης Καναδής σε σκάφος ανοιχτά της Μήλου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
10:51
Βέλγιο: Συνελήφθη ασκούμενη σε εγκατάσταση του ΝΑΤΟ με την κατηγορία της κατασκοπείας
10:35