Κατά συρροή δολοφόνος κουνελιών «τρομοκρατεί» χωριό της Γαλλίας
Τον τρόμο έχει σκορπίσει σε ένα χωριό 1.320 κατοίκων στη Γαλλία η δράση ενός δολοφόνου… κουνελιών. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν διαπιστώσει ότι ο δολοφόνος αν και δεν αφήνει πίσω του ίχνη, ακολουθεί πάντα την ίδια μέθοδο.
Τα πρώτα δολοφονημένα κουνέλια εντοπίστηκαν τον περασμένο Μάρτιο στο χωριό Minihy-Tréguier, ενώ για τους μήνες που ακολούθησαν δεν υπήρξε κάποιο αντίστοιχο κρούσμα μέχρι το περασμένο Σάββατο, όταν βρέθηκαν πεταμένα σε κήπο επτά κουφάρια κουνελιών, σύμφωνα με τον Guardian.
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν διαπιστώσει ότι ο δολοφόνος αν και δεν αφήνει πίσω του ίχνη, ακολουθεί πάντα την ίδια μέθοδο: μπαίνει σε κήπους νυχτερινές ώρες, αρπάζει κουνέλια και είτε τα καρφώνει με βελόνα ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο είτε τα σκοτώνει με τα παπούτσια του.
«Είναι τρομακτικό. Αν βάζουν στο στόχαστρο απροστάτευτα ζώα όπως τα κουνέλια, τότε θα μπορούσαν πολύ εύκολα να επιτεθούν και σε ανθρώπους, ειδικά ηλικιωμένους» δήλωσε ένας κάτοικος του χωριού στην εφημερίδα «Le Télégramme».
«Πρέπει να είσαι άρρωστος για να κάνεις κάτι τέτοιο σε ζώα. Δεν το κάνει ούτε για να τα φάει» προσθέτει μια άλλη κάτοικος,
Το μεγαλύτερο πλήγμα έχουν δεχθεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που εκτρέφει κουνέλια εδώ και 55 χρόνια και όπως λένε «είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει κάτι τέτοιο» καθώς μετρούν 20 νεκρά ζώα σε τέσσερις ξεχωριστές επιθέσεις.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Αλαλούμ με το δοκιμαστικό μήνυμα: Δεν εστάλη σε όλους τους πολίτες - Τι απαντά η Λευκωσία (pic)
20:43
Μέση Ανατολή: Ξεμένει από βαλλιστικούς πυραύλους το Ιράν - Τεράστιο χτύπημα του Ισραήλ σε αρχηγεία
20:35
Γερμανία: «Δεν θα συμμετέχουμε στην επιχείρηση των ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν»
20:26
ΟΗΕ: Αλώβητες οι εγκαταστάσεις πυρηνικών στο Ιράν από τις επιθέσεις ΗΠΑ-Ιράν
20:17