Άναψαν «φωτιές» τα νέα… παραπατήματα Γιούνκερ – Τι απαντά η Κομισιόν
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε τους υπαινιγμούς ότι ο επικεφαλής της Κομισιόν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να σκοντάφτει σε μια δεξίωση στη Βιέννη.
«Οι φωτογραφίες κάποιες φορές λένε ψέματα, όπως το κάνουν σε αυτήν την περίπτωση» είπε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου Μίνα Αντρέεβα σε δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υγεία του προέδρου της Επιτροπής.
«Ο πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας και είναι σε πλήρη ισχύ από χθες το βράδυ» πρόσθεσε η αξιωματούχος σχετικά με την παρουσία του 64χρονου Γιούνκερ σε φόρουμ που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Βιέννης με ηγέτες αφρικανικών χωρών.
Η Αντρέεβα σημείωσε ότι μόλις μίλησε με τον ίδιο καταλήγοντας «είναι πολύ καλά», ενώ προσέθεσε ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως κι ο ίδιος έχει δηλώσει, ορισμένες φορές πονάει ενώ περπατάει, ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη σε ένα τροχαίο ατύχημα πριν από 30 χρόνια.
Τα νέα... παρατήματα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως ήταν φυσικό, ξεσήκωσαν «θύελλα» σχολίων στα social media, με πολλούς χρήστες να επαναφέρουν στο προσκήνιο την έντονη φημολογία για αδυναμία του σε μια κακιά συνήθεια με τις... ασταθείς συνέπειες να απαθανατίζονται ανά καιρούς σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις του.
Πολιτικός σεισμός στη Γερμανία: Γιατί η εκτόξευση του AfD ανησυχεί ολόκληρη την Ευρώπη
20:26
Μάχη με τις φλόγες σε Εύβοια, Αλεξανδρούπολη, Δράμα και Κόνιτσα - Ξέσπασαν 33 φωτιές σε ένα 24ωρο
20:23
Διαβεβαιώσεις Ταχιάου για αποκατάσταση των ζημιών από τα έργα του Μετρό στην Κυψέλη
20:16
Τι αλλάζει για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα με τα νέα μέτρα: Κατώτατος, εισφορές, φιλοδωρήματα
20:09