ΚΟΣΜΟΣ

Πωλείται ο «παράδεισος» των γυμνιστών της Νέας Ζηλανδίας (pics)

Πωλείται ο «παράδεισος» των γυμνιστών της Νέας Ζηλανδίας (pics)
Facebook/Katikati Naturist Park

Ευκαιρίαζωής παρουσιάστηκε για όσους λάτρεις του γυμνισμού είναι πρόθυμοι να βάλουν βαθιά το χέρι στις τσέπες για να κερδίσουν ένα μέρος μόνο γι' αυτούς και τους ομοϊδεάτες τους, αφού δημοφιλές και αξιόλογο πάρκο γυμνιστών, πωλείται στη Νέα Ζηλανδία.

Το Katikati Naturist Park βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας και συγκεκριμένα στην περιοχή Μπέι οφ Πλέντι. Πρόκειται για μία «όαση» που περιβάλλεται από ένα εντυπωσιακό καταπράσινο τοπίο και ένα ποτάμι και εδώ και χρόνια αποτελεί έναν «παράδεισο» για τους γυμνιστές.

Όσον αφορά τη διαμονή των επισκεπτών παρέχονται δωμάτια σε ένα κτήριο τύπου μοτέλ, αρκετές καμπίνες και υπαίθριος χώρος για τροχόσπιτα και σκηνές για όσους προτειμούν το κάμπινγκ.

Χωρίς κανένα άγχος, οι επισκέπτες την ώρα που βρίσκονται στο πάρκο μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως το κολύμπι στην πισίνα των εγκαταστάσεων, το μπάρμπεκιου και γενικότερα κάνοντας ό,τι τους διασκεδάζει σε ένα αρκετά φιλικό περιβάλλον.

Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα να επισκεφθούν κοντινές τοποθεσίες και υποδομές, όπως ένα πλούσιο σε βλάστηση χωράφι και μία παραλία γυμνιστών σε πολύ κοντινή απόσταση από το Katikati.

45576467 1878769385526286 7812358572972441600 n


Πηγή: Facebook/Katikati Naturist Park

Η επίσκεψη κοστίζει μόλις 15 δολάρια ενώ οι τιμές διανυκτερεύσεων ξεκινούν από τα 19.

New Zealand nudist park for sale
Francesca Street, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ