Σιβηρία: Αρκούδα ακρωτηρίασε το χέρι επισκέπτριας σε ιδιωτικό ζωολογικό κήπο
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια γυναίκα στη Σιβηρία αφού αρκούδα της έκοψε το χέρι και το έφαγε, σε ένα ιδιωτικό ξενώνα της πόλης Achinsk.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η 53χρονη επιχείρησε να ταΐσει το άγριο ζώο, βάζοντας το χέρι της μέσα από τα κάγκελα του κλουβιού του. Η γυναίκα υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την Daily Mail, το θύμα ήταν εργαζόμενη σε ένα μικρό ξενοδοχείο που είχε πάει στο συγκεκριμένο χώρο όπου γίνονταν χριστουγεννιάτικο πάρτι. Έχοντας πιει, καυχήθηκε πως μπορεί να ταϊσει την μεγάλη καφέ αρκούδα –την οποία είχαν σε κλουβί.
Ο ιδιοκτήτης του ξενώνα δεν είχε υπακούσει σε προηγούμενη εντολή της αστυνομίας να απελευθερώσει τις δύο αρκούδες που "φιλοξενεί".
Ωστόσο, οι Αρχές δήλωσαν πως η αρκούδα δεν πρόκειται να θανατωθεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερη στην άγρια φύση την προσεχή άνοιξη.
«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57