Οργή για Σαλβίνι: Ανέβασε φωτογραφία να τρώει πρωινό, την ώρα που οι σεισμοπαθείς μετράνε πληγές
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανέμελη φωτογραφία που ανήρτησε ο Ματέο Σαλβίνι στους προσωπικούς του λογαριασμπούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τρώει πρωινό, την ίδια ώρα που οι κάτοικοι της Κατάνιας μετρούν τις πληγές από τον σεισμό που έπληξε τα ξημερώματα την περιοχή.
Στον προσωπικό του λογαριασμό σε Instagram και Twitter, ο Σαλβίνι ανέβασε selfie φωτογραφία στην οποία απαθανατίζεται να τρώει μια φέτα ψωμί με σοκολάτα, γράφοντας από κάτω:
«Ξεκινάω τη μέρα μου με ψωμί και Nutella, εσείς;».
Αρνητικά ήταν τα περισσότερα σχόλια που έλαβε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών. Μεταξύ των απαντήσεων: «Στην Κατάνια τη νύχτα υπήρξε ένας ισχυρός σεισμός με ζημιές σε σπίτια και κτίρια, ζητάμε κρατική στήριξη. Που είναι το κράτος που αντιπροσωπεύει ο Υπουργός Εσωτερικών;».
Ένα άλλο σχόλιο έγραφε: «Σεισμός στις 3:30 πμ. Η μέρα μου αρχίζει με σεισμούς και μεγάλο φόβο».
Άλλος χρήστης γράφει: «Έχουμε να κάνουμε με συντρίμμια σε ερειπωμένα σπίτια, με σπασμένα φανάρια, με κατεστραμμένα έπιπλα. Ξέρετε, κύριε Υπουργέ, έγινε ένας σεισμός στην Κατάνια και τουλάχιστον από ευαισθησία θα εκτιμούσαν οι συμπολίτες σας αν βάζατε αυτές τις φωτογραφίες στο Instagram.» Κι επίσης: «Στην Κατάνια έγινε ένας σεισμός και εσείς προβάλλετε τον εαυτό σας με ψωμί και Nutella; Κακός κόσμος».
Φυσικά υπήρχαν και θετικά σχόλια από οπαδούς του Σαλβίνι που απάντησαν με λεπτομέρειες για το πρωινό των Χριστουγέννων και ενθάρρυναν τον «καπετάνιο».-
Instant Win: Μοναδική εμπειρία διασκέδασης από την Allwyn – Κέρδη έως 500 ευρώ στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς με δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
14:57
Για «αχάριστους συμμάχους» μιλούν οι ΗΠΑ και προειδοποιούν το Ιράν με σκληρές επιθέσεις - Η Τεχεράνη κλιμακώνει τα αντίποινα σε Κόλπο και Ισραήλ
14:56
Η επιστροφή του Τομ Χόλαντ στο πρώτο τρέιλερ του «Spider-Man: Brand New Day» (vid)
14:54
Χέγκσεθ: Θέλουμε να καταστρέψουμε τις ενεργειακές υποδομές του Ιράν - Ο κόσμος να ευχαριστεί τον Τραμπ
14:42