ΚΟΣΜΟΣ

Νιγηρία: Άνδρας πέθανε κατά τη διάρκεια «μαραθωνίου σεξ»

Νιγηρία: Άνδρας πέθανε κατά τη διάρκεια «μαραθωνίου σεξ»
Pixabay

Μπορεί ο χαρακτηρισμός τραγικός να μην συνάδει με το θάνατο που βρήκε ένας Νιγηριανός, ωστόσο δεν αναιρεί πως πλήρωσε με τη ζωή του την ακόρεστη «δίψα» του για σεξ. Πόσο μάλλον όταν αυτό συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο, αλλά και... γενναία τόνωση ηθικού και εγωισμού.

Ένας μεσήλικας λοιπόν, όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια διαγωνισμού αντοχής στο σεξ με την παρτενέρ του.

Ο Ντέιβι, άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα δημοφιλές ξενοδοχείο στο Λάγκος, επιδιδόμενος σε… μαραθώνιο σεξ με τη σύντροφό του, Λοβέθ.

Νωρίτερα, είχαν βάλει στοίχημα (50.000 νάιρα, περίπου 100 ευρώ) για το ποιος από τους δύο μπορεί να αντέξει περισσότερο, αφού διαφώνησαν λεκτικά.

Αποφάσισαν έτσι να αποδείξουν - ο ένας στον άλλο - τους ισχυρισμούς τους, κάνοντας κράτηση σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Η… αναμέτρηση οδηγήθηκε τελικά, όχι στην παράταση, αλλά στον έκτο γύρο, όπου η Λοβέθ έβγαλε νοκ άουτ τον Ντέιβι στην κυριολεξία!

Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε, πεθαίνοντας πάνω της, με τη γυναίκα να ειδοποιεί έντρομη την Αστυνομία σε κατάσταση σοκ.
Η σορός του άψυχου άνδρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για αυτοψία, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας. Τα αποτελέσματα αναμένεται να κρίνουν, στο μέγιστο μάλλον βαθμό, και την τύχη της Λοβέθ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ