Στην Ελλάδα ο Αμπάς, τι περιμένει για την Παλαιστίνη από κυβέρνηση
Η Παλαιστινιακή Αρχή θα ζητήσει από το ελληνικό κοινοβούλιο να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης και η ηγεσία της είναι πεπεισμένη ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα καθυστερήσει να προβεί στην αναγνώριση αυτή, είπε ο Μαχμούντ Αμπάς.
Πρόσθεσε ότι ζητάει το πάγωμα των εποικισμών για να μπορέσει να διαπραγματευτεί για τα σύνορα ενώ κατηγόρησε τον Τζον Κέρι ότι την τελευταία φορά δεν παρουσίασε τίποτα που να αφορά την ειρηνευτική διαδικασία.
Για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σημείωσε πως αυτό που πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος είναι πως και ποιοι δημιούργησαν το ISIS. "Το ISIS είναι προέκταση πολιτικών ισλαμιστών και όλοι προέρχονται από τις ίδιες πηγές", ανέφερε.
Τη Δευτέρα ο κ. Αμπάς θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για να ακολουθήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Μέχρι πότε ισχύουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
00:30
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν λέει ότι συνάντησε δυο φορές τον Τζέφρι Έπστιν
23:59
Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025
23:53