Ινδία: Βρέφος με τρία χέρια λατρεύεται ως θεότητα
Σαν θεότητα λατρεύεται στην Ινδία ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε με τρία χέρια στις αρχές Νοεμβρίου.
Το βρέφος, που ζει στην επαρχεία Τσατίσγκαρ, έχει ένα επιπλέον ατροφικό χέρι στη δεξιά μεριά του σώματός της.
Η μητέρα του παιδιού, που ονομάζεται Radhika Sahu, μετέφερε το κοριτσάκι σε νοσοκομείο της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ότι είναι υγιέστατη και πως το τρίτο μέλος δεν απειλεί τη ζωή της.
Όταν η μικρή επέστρεψε στο σπίτι της, οι γείτονές της την υποδέχτηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και πλέον την αντιμετωπίζουν σαν θεά.
Το φαινόμενο αυτό δεν είναι σπάνιο στην Ινδία, καθώς αρκετά παιδιά που γεννιούνται με κάποιου τύπου παραμόρφωση θεωρούνται θεότητες και λατρεύονται από τους ινδουιστές.
Όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail, οι γιατροί έχουν συστήσει στην οικογένεια να προχωρήσει σε επέμβαση για την αφαίρεση του επιπλέον μέλους.
Τουλάχιστον 15 προσκυνητές σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στη Βραζιλία
17:30
Προς παγκόσμια απαγόρευση των social media για τους ανηλίκους – Πώς θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα
17:27
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου παραδέχθηκε ότι είχε συναντήσει τον Τζέφρι Επστάϊν δύο φορές
17:22
Ένα GPS 97 εκατ. ετών που καθοδηγούσε τα προϊστορικά ζώα ανακάλυψαν επιστήμονες
17:13