Σάλος στη Γαλλία: Εξώφυλλο της Le Monde με τον Μακρόν παραπέμπει στον Χίτλερ
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γαλλία εξώφυλλο ενθέτου περιοδικού της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, που «φιλοξενεί» φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν με εικαστικό που παραπέμπει στον Αδόλφο Χίτλερ.
Το εν λόγω περιοδικό κυκλοφόρησε το Σάββατο και έχει ήδη προκαλέσει «θύελλα» στη Γαλλία, με αναγνώστες να διαμαρτύρονται και να δηλώνουν την ενόχλησή τους.
Μάλιστα, ο διευθυντής της έκδοσης Λικ Μπρονέρ αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους αναγνώστες.

«Το εξώφυλλο του περιοδικού “M” της Le Monde με ημερομηνία Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, προκάλεσε αντιδράσεις σε μερικούς από τους αναγνώστες μας. Ζητάμε συγγνώμη σε όλους όσοι σοκαρίστηκαν» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ: Οι αγρότες επιμένουν, η κυβέρνηση επιδιώκει «κατάπαυση» μέσω πληρωμών – Κομβικός ο Δεκέμβριος
07:05
ΕΛΛΑΔΑ
Στο έλεος της κακοκαιρίας Byron και σήμερα η χώρα - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 για τα Φάρσαλα – Υπερχείλισε ο Ενιπέας
06:54
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (6 Δεκεμβρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ